Ook wij gaan met de tijd mee als het gaat om een tuinontwerp. Wij beschikken over een digitaal tekenprogramma waarmee wij de tuin naar uw eigen wensen kunnen ontwerpen. Hierdoor kunt u digitaal door uw toekomstige tuin lopen om een goed en duidelijk beeld te krijgen.
Om tot een ontwerp te kunnen komen maken wij een afspraak om het perceel te komen bekijken. We meten de tuin op, bekijken de grondslag voor indien nodig een bemestingplan en bespreken uw wensen. Uiteraard staan wij u bij met onze kennis en ervaring. 

Naar aanleiding van uw tuinwensen maken wij een ontwerp. Vervolgens maken we opnieuw een afspraak om het digitale ontwerp te bespreken. Bij het ontwerp hoort een beplantingsplan waarin staat beschreven welke planten worden gebruikt, de hoeveelheden en waar de planten dienen te komen. 
Als het ontwerp en het beplantingsplan naadloos op uw wensen aansluiten dan kunt u er voor kiezen om de werkzaamheden door ons te laten uitvoeren (zie ook aanleg) of om de tuin zelf aan te leggen. Mocht u er voor kiezen om de aanleg zelf uit te voeren, dan is het mogelijk dat wij de materialen leveren. In dit geval worden de ontwerpkosten in rekening gebracht, waarna u uitleg krijgt over de aanleg van uw tuin.